Кухар. Кондитер

Для підготовки кваліфікованих робітників даної професії в ліцеї обладнано 1 кабінет професійно-теоретичної підготовки площею 75 кв. м.  та 1 лабораторія для практичної підготовки площею 150 кв. м., що повністю відповідають санітарно-гігієнічним вимогам з розрахунку на одного учня. Оснащеність кабінету та лабораторії відповідають вимогам навчальних планів та програм і складає 95%. Лабораторія обладнана основними засобами навчання та устаткування необхідними для виконання програми виробничого навчання. Тут є електричні шафи, електроплити, електром’ясорубка, розробні столи, повний набір посуду та іншого інвентарю.

Для здійснення загально-технічної підготовки обладнані кабінети: “Електротехніки”; “Креслення”; “Основи галузевої економіки”; комп’ютерний клас “Інформаційні технології”.

В кабінеті та лабораторії розроблені паспорти комплексного методичного забезпечення професії, інструкційно-технологічні карти, тестові завдання та інший роздатковий матеріал. Забезпеченість підручниками та посібниками 100%.